Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 12. forduló

Illés Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep, Játékvezető: Elek Tibor (Kozma Dániel, Magyar Gyula).
Illés Akadémia: Kostyák Zs. - Mórocz H., Hányi D., MIhály D., Hideg B., Szabó B., Bosnyák B., Kiss-Szécsényi B., Csonka A., Pintér K., Börczi B. Vezetőedző: Szűcs János. 
Diósgyőri VTK: Czigány P. - Hajdú R., Ádám L., Juhos Á., Pápai O., István M., Lupkovics G., Székely T., Jónyer P., Berta Cs., L. Kravchenko. Vezetőedző: Sóskúti Balázs. 

Csere: Kiss-Szécsényi B. helyett Módly S. a 41., Pápai O. helyett helyett Kristóf Z. a 48., Lupkovics G. helyett Cseh Z. a 48., Hajdú R. helyett Tóth B. az 55., Mórocz H. helyett Bock B. az 56., Szabó B. helyett Németh L. az 56., Börczi B. helyett Molnár B. a 62., István M. helyett Sallai K. a 65., Berta Cs. helyett Bári Z. a 65. percben. 
Sárga lap: Juhos Á. a 31., Czigány P. a 40., Pápai O. a 45., L. Kravchenko az 50., Bock B. a 62., Bosnyák B. a 68., Ádám L. a 73., Kristóf Z. a 75. percben. 
Gólszerző: Szabó B. (1-0) a 22., Bosnyák B. (2-0) a 65., Kristóf Z. (2-1) a 70. percben. 

Sóskúti Balázs: - Jó és parázs mérkőzésen vagyunk túl az Illés ellen. Ilyenkor nehéz bármit is mondani. A játékosok mindent megtettek a sikeréért, minden percben taktikailag, technikailag, kondicionálisan és mentálisan egyaránt. Mégsem tudunk pontokkal, ponttal hazatérni Szombathelyről. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. Egy tizenegyes, három kapufa, két ziccer, számos távoli lövés és rögzített helyzetek. Csalódott vagyok, hogy az eredményjelzőn nem nálunk volt a több gól feljegyezve. Játszhatunk szépen és akarhatunk is, de a focit továbbra is gólra játsszák. Büszke vagyok a csapatra, a futball azonban megint megmutatta "fortuna" arcát. A következő mérkőzésen javíthatunk.Fotó: Illés Akadémia