Ingyenes belépés a fiataloknak

A DVTK nem csak a pályán, hanem a lelátón is kiemelt figyelemmel kezeli az utánpótlás-nevelést, ezért a tavalyi évben hagyományteremtő jelleggel életre hívott kezdeményezésünknek megfelelően az idei bajnokságban is (az őszi és a tavaszi szezonban egyaránt) ingyen tekinthetnek meg egy-egy találkozót. A 2015/2016-os bajnokságban a most hétvégi mérkőzés az első, amelyen a 18 év alatti, azaz a 1997. augusztus 29. után született szurkolóink regisztrációs jeggyel léphetnek be, amit

  • csütörtök 12:00 és péntek 18:00 között személyesen válhatnak meg a DVTK Szinvaparkban található Ajándékboltjában, illetve
  • a mérkőzés napján 8:00 és 16:30 között a Stadionnál található konténerpénztárban
  • a regisztrációs jegy kiváltásakor személyazonosításra alkalmas dokumentum bemutatása szükséges.

Jelentős kedvezmény a Kanyarban

A DVTK - Újpest mérkőzésre az X, Y, Z szektorokba kedd 12:00 órától mind az online felületeken, mind az ismert jegyértékesítő helyeken 1400,- valamint a meccsnapi 1600,- forint helyett 500,- forintért váltható belépőjegy.

Vendéget hozhat minden bérletes

A DVTK számára minden szurkoló egyformán fontos, de mindig is kiemelten kezeljük azokat, akik bíznak a csapatban és már a bajnokság kezdetén megváltják bérletüket. Az Újpest elleni találkozóra minden bérletesünk hozhat magával egy vendéget, akinek a belépőjegyét a klub állja. A kedvezmény csak azonos, vagy alacsonyabb kategóriában vehető igénybe (például ülőhelyi 3. kategóriájú bérletes 3. kategóriájú ülőhelyre, vagy állóhelyre hívhatja vendégét).

Bérleteseinknek javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb váltsák ki vendégük jegyét bérletük bemutatásával személyesen (online lebonyolításra technikai okok miatt sajnos nincs lehetőség), mert az ülőhelyek száma korlátozott

  • kedden 12:00 órától pénteken 18:00 óráig a Szinvaparkban található DVTK Ajándékboltban vagy
  • szombaton 8:00 és 12:00 között a Stadion konténerpénztárában

Ugyanakkor szeretnénk, hogy a nem Miskolcon élő bérleteseink is tudjanak élni a lehetőséggel, ezért számukra

  • szombaton 12 órától egészen a mérkőzés kezdetéig lehetőség van személyesen az ajándék jegy kiváltására, a Tribün mellett található 1. sz. pénztárban (nem miskolci lakcímkártya és a bérlet bemutatásával).

A csapat vendégei a bérletesek

A DVTK játékosai megköszönve azt, hogy szurkolóink kiállnak a csapat mellett, a mérkőzésre kilátogató valamennyi bérletes szurkolónkat vendégül látnak egy sörre/üdítőre/rágcsálnivalóra. Belépéskor minden bérletesünk egy-egy - tikettel egyenértékű - kupont kap, amely a büfében váltható be.

Pénztárak nyitva tartása

Személyes jegyvásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát sajnos technikai okokból nem tudunk elfogadni.

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
Hétfő-péntek: 12-18 óra
Szombat: 10-16 óra

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
Szerda-péntek: 14-18 óra
Szombat (meccsnap): 15 órától a mérkőzés kezdetéig, majd a találkozó lefújását követően még fél óráig

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
Szombat (meccsnap): 8:00 - az első félidő végéig

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!