A labdarúgó élvonalban már javában zajlik a szezon, kosárlabdázóink és jégkorongozóink pedig a felkészülési időszak közepén járnak. Az állandó programok mellett azonban rendkívül fontos a diósgyőri játékosok számára, hogy találkozzanak szurkolóikkal és visszaadjanak valamennyit abból a rengeteg szeretetből, amit hétről hétre kapnak a lelátókról.

Kolorfeszt 1
A DVTK a Kolorfeszten (Fotó: Éliás András)


Éppen ezért döntött úgy a DVTK, hogy igent mond a Kolorfesztivál szervezőinek meghívására, és csütörtök délután egy kötetlen program keretében találkoznak a játékosok a szurkolóikkal.

A programon számos lelkes érdeklődő vett részt, akik Bekő Balázs vezetőedző és focistái mellett a DVTK Jegesmedvék és az Aluinvent DVTK Miskolc megjelent játékosaival is kötetlenül beszélgethettek. A találkozón természetesen számtalan közös fénykép is készült, és a leglelkesebb rajongók néhány autogramot is begyűjthettek.

A találkozó után a résztvevők a Lillafüredi Sport és Szabadidőpark szervezésében kipróbálhatták a Rummenigge-focisulit, részt vehettek egy segway oktatáson, és egy rövid túrán is, a legkisebbek pedig önfeledten ugrálhattak a DVTK-légvárban.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!