- Augusztus 3-án hivatalosan is elkezdődtek a csapatedzések a Generali Arénában - nyilatkozta Szabó István, az Aluinvent DVTK technikai vezetője. - Földi Attila vezetőedző, Fodor Csilla erőnléti edző, Halász Veronika fiziterapeuta és az új sportmasszőr Takács Krisztina a Bacsó Zsófia, Frindt Nikolett, Montai-Vukov Szonja, Tóth Franka, Vég-Dudás Anna, Medgyessy Dóra hatossal kezdte meg a munkát

- Egy héttel később csatlakozik hozzájuk a felnőtt válogatottakkal egy hónapnyi edzőtábort végig dolgozó Aho Nina, Kányási Veronika, Kiss Angelika, Pusztai Petra kvartett, míg harmadik lépcsőben augusztus 17-én délután már Kristine Vitola és - reményeink szerint addigra minden vízum és beutazási nehézségeken túllépő - Chanel Mokango is együtt gyakorol majd a többiekkel.


- A teljes körű orvosi vizsgálatok és a fizikai tesztek után csak Miskolcon, zömében a Generali Arénában lesznek a foglalkozások. A felkészülési mérkőzések időpontjainak meghatározása - leszámítva a már leegyeztetett TF-MTK elleni szeptember 18-i miskolci meccset - egyelőre további megbeszéléseket igényelnek, hiszen sokban függenek a nemzetközi szereplés és a magyar bajnokság kezdési dátumától is.

- A klub benevezett az Euroliga küzdelmeire, melynek sorsolására augusztus 17-én kerül majd sor, legkésőbb ekkor eldől, hogy szeptember 23-án és 30-án selejtezővel kezdődik e meg a nemzetközi szezon vagy október 14-én a csoportkör első fordulójában lép először parkettra a csapat. A magyar bajnokság kezdetére még tavasz végén két dátumot határozott meg a MKOSZ elnöksége, az egészségügyi helyzettől függően október 3. vagy október 31. lenne az NB I/A csoport első fordulójának időpontja.