NB III. Keleti csoport 4. forduló

DVTK tartalék - Tállya KSE 0-2 (0-1)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 150 néző Játékvezető: Sipos László (Szilágyi Norbert, Benkő Norbert)
Diósgyőri VTK: Bősz – Kövér, Csicsvári, Kovács G., Galambosi – Király V., Oláh B., Balogh A., Gresó – Icsó, Ternován P. Vezetőedző: Sütő Szilárd
Tállya KSE: Tarr – Nyitrai, Bihari, Paranai, Molnár Zs. – Varga M., Németh B., Németh D., Zsarnai – Horváth B., Tóth T. Vezetőedző: Pachinger János

Csere: Balogh A. helyett Szabó B. a 7., Zsarnai helyett Brankovics a 46., Tóth T. helyett Orosz az 57., Kirlály V. helyett Kádas a 65., Horváth Bence helyezz Horváth Benjámin a 72. és Gresó helyett Márton a 73. percben.
Sárga lap: Németh B. a 36., Gresó a 43., Molnár Zs. a 67., Csicsvári a 84., Orosz T. a 91. és Kovács G. a 92. percben.
Gólszerző: Tóth T. (0-1) a 38. és Horváth B. (0-2) a 47. percben.

Kulcspillanatok

38. perc: Egy középen eladott labdára csapott le az ellenfél játékosa, kiugratta a társát aki aki azonnal kapura lőtt. A kapu mellé tartó labdát becsúszva Tóth T. jutatta a hálóba.
47. perc: A saját térfeléről rúgott gól a Tállya. Horváth B. a kapujától 18 méterre álló Bősz fölött átemelte a labdát.

Sütő Szilárd: Próbáltuk irányítani a mérkőzést, birtokolni a labdát, a Tállya egy kontrából szerezte meg a vezetést. A második félidőben a játékosok mindent megtettek, akartak, de sajnos az eredményt nem tudtuk megfordítani.
Pachinger János: A mérkőzés azt adta, amit vártunk. A Diósgyőr birtokolta a labdát, mi kontrákra rendezkedtünk be. A második félidő elején, a gólunk után megnyugodott a csapat. Összességében úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!