Beharangozó 2021. december 1., szerda

Csütörtökön itthon játszik a DVTK kosárlabda csapata

Az Európa Kupa csoportkörének záró fordulójában a DVTK az Orman Gençlik csapatát fogadja. Török ellenfelünk ellen a tét a csoportelsőség. A találkozó december 2-án, 18 órakor kezdődik a DVTK Arénában.

Csütörtökön itthon játszik a DVTK kosárlabda csapata


Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 6. forduló

2021. december 2., csütörtök
18:00 DVTK - Orman Gençlik

Jegy- és bérletinformáció

A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a többi szektorba egységesen 10.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek. Az éves VIP Támogatói Bérlet ára 120.000 Ft.

A DVTK Arénában a J, K és L szektorokba egységesen 1.500 Ft a jegy ára, a többi hazai szektorba és a vendégszektorba pedig 1.000 Ft. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen a DVTK Shopban és online - jegymester.hu - is kaphatóak a bérletek és a jegyek. 

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Sportliget u. 2.

Az Ormanspor kerete

Név Poszt
Danielle ROBINSON 1
Goksen FITIK 3
Sevgi UZUN 2
Meltem AVCI 3
Teaira MCCOWAN 5
Damla GEZGIN 4
Nazli GOKDEMIR 4
Soana LUCET  
Hilal HALAÇ  
Nilay KARTALTEPE 1
Dide Müge YAZICI  
Vezetőedző: Alper DURU


Egymás ellen

A két csapat a csoportküzdelmek harmadik fordulójában már találkozott egymással. A törökországi összecsapáson a piros-fehérek sokáig remekül játszottak, és már hat ponttal is vezettek a negyedik negyedben, a hajrát azonban jobban bírták a házigazdák, akik így 81-73 arányban megnyerték a találkozót.

Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 3. forduló

2021. december 2., csütörtök

Orman Gençlik - DVTK 81-73

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Rendkívül kemény héten vagyunk túl, a 36 órányi utazást megérezte a csapat. A betegségek és sérülések miatt lecsökkent a rotációs lehetőségünk, ez a harciasságunkat nem befolyásolta, sajnos az esélyeinket annál inkább. Voltak nagyon biztató periódusaink, Szekszárdon győzelmi esélyünk, többször is sikerült visszakapaszkodni nagyobb hátrányból, de sajnos a bravúr elmaradt. Nem vagyunk könnyű helyzetben, nagyon feszített a tempó, minden segítségre szükségünk van, de hazai pályán szurkolóinktól kapott plusz energiával kiharcolhatjuk a győzelmet. A szerda esti edzésre fog kiderülni, hogy kire számíthatok az Ormanspor ellen. A tét a csoportelsőség és a kedvezőbb sorsolás kiharcolása a decemberi folytatásra.