Beharangozó 2022. november 4., péntek

Szombaton zárt kapus mérkőzést játszik a DVTK röplabda csapata

November 5-én, szombaton 19 órától a Vasas SC csapatát fogadja a DVTK röplabda csapata a DVTK Arénában. A Női NB I. osztály 3. fordulójának mérkőzése az MRSZ döntése értelmében zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Szombaton zárt kapus mérkőzést játszik a DVTK röplabda csapata


Női NB I. osztály, 3. forduló

2022. november 5., szombat (Miskolc, DVTK Aréna) - ZÁRTKAPUS MÉRKŐZÉS
19:00 DVTK - Vasas SC

Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: "Egy nagyon jól összerakott Vasassal fogunk összecsapni szombaton, akikről el lehet mondani, hogy évek óta együtt játszanak klubszinten, sokuk pedig a korosztályos válogatottakban is. Bár az elmúlt időszakban sok mérkőzésünk volt és minden meccsre más és más taktikát kell alkalmazni, azt tudom mondani, hogy mindent átbeszéltünk a szakmai stábbal és a lányokkal közösen felkészültünk a Vasas játékából, innentől már csak a szívünknek kell a helyen lenni. Bár a negyedik meccsünk játsszuk rövid időn belől, hiszem, hogy ha a lányok megfelelő odaadással lépnek pályára, akkor győzelemmel zárhatjuk az estét! Hétfőn egy remek hangulatú mérkőzést játszottunk a közönségünknek köszönhetően, amit ezúton is nagyon köszönünk minden kilátogatónak! Sajnos most ismét a kongó csarnokot kell tűzzel megtöltenünk, de a játékosaim mindent meg fognak tenni, hogy ha "csak" az online közvetítésen keresztül is, de megörvendeztessük a DVTK szurkolóit!"

Ellenfél-leső

A Vasas-Óbuda "fiókcsapatának" számító Vasas SC egy fiatal magyar tehetségekből álló együttes, a keret legidősebb játékosa is 2003-as születésű. Gyors, lendületes röplabdát játszanak, kiváló csapatszellemű gárdáról van szó. A bajnokságban eddig két mérkőzést játszottak, hazai pályán előbb a Veszprém, majd a Budaörs együttesét is 3:0 arányban győzték le, szezonbeli első idegenbeli túrájuk lesz a diósgyőri vendégjáték.