Bérletértékesítés időszaka

Az előző szezonban is bérlettel rendelkező szurkolóink 2023. augusztus 22. és szeptember 7. között hosszabbíthatják meg bérletüket, ebben az időszakban bárki válthat bérletet, de csak azokra a helyekre, amelyek a 22/23-as évadban nem voltak lefoglalva. Szeptember 11-től minden szabad hely megnyílik a bérletek vásárlására.

Azok, akik megújítják a tavalyi bérletüket klubunktól egy egyedi bérlettartót és egy hozzá tartozó nyakpántot is ajándékba kapnak, ezzel is meghálálva hűségüket.

Pénztárak nyitvatartása

A bérleteket a Miskolci Jégcsarnok főbejáratánál lévő jegypénztárában lehet megvásárolni.

Augusztus 22. - szeptember 7. között:

Hétfő és vasárnap: zárva
Kedd, szerda, csütörtök, péntek: 15:00-18:00
Szombat: 9:00-12:00 

Szeptember 8-án és 9-én a bérletértékesítés szünetel, ezen a két napon csak belépőjegyet lehet vásárolni 1.000 forintos egységáron a szeptember 9-i DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák felkészülési mérkőzésre.

A pénztár nyitvatartási ideje szeptember 11-től az alábbiak szerint módosul:

Hétfő: 15:00-18:00
Kedd: zárva
Szerda: 15:00-18:00
Csütörtök: zárva
Péntek: 15:00-18:00
Szombat, vasárnap: zárva
 
Az utolsó lehetőség a személyes bérletvásárlása szeptember 22-én pénteken 15:00-18:00 között lesz, ezt követően a bérletvásárlási igényeket a [email protected] email címre várjuk
 

Classic

A Classic bérletet választók a DVTK Jegesmedvék összes hazai mérkőzését megtekinthetik a szezon során a Miskolci Jégcsarnokban, valamint a saját termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a jégcsarnokban található Jegesmedve Shopban.

Gold

A Gold bérlettípussal szintén minden hazai mérkőzést meg lehet tekinteni a helyszínen, azonban a meccslátogatáson felül további extrákat is tartalmaz.
- Az alapszakasz során egy, a bérletes által kiválasztott találkozón elvégezheti (vagy ajándékba adhatja) a mérkőzés előtti, vagy harmadok előtti korongbedobást.
- A Jegesmedve Shopban 20%-os kedvezmény jár a klub saját termékeire.
- A bérlet tulajdonosnak készítünk egy, a 2023/2024-as bajnoki szezonra készülő, névre szóló mezt, amit igény esetén a csapat dedikál. 
- A gold bérlet tulajdonosa bérlete felmutatásával az alapszakasz során 3 alkalommal 3 ismerőst megvendégelhet ingyenes tiszteletjeggyel.
- A gold bérlet felmutatásával igénybe lehet venni a lezárt, VIP parkolót.

Bérletárak

Annak ellenére, hogy az Erste Liga alapszakaszában 4 hazai mérkőzéssel többet rendeznek a Miskolci Jégcsarnokban, mint tavaly, a bérletek árai az előző évadhoz képest nem emelkedtek.

A megvásárolt szezonbérletek érvényesek a hazai felkészülési mérkőzésre, az Erste Liga alapszakasz, és rájátszás mérkőzéseire, valamint a hazai Magyar Kupa találkozókra is. 

*Diák bérletre érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, nappali tagozatos, 25 évet be nem töltött személyek jogosultak. Nyugdíjas bérletre pedig nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező, 65 évet betöltött személyek jogosultak. A kedvezményekre jogosító igazolványok meglétét vásárláskor ellenőrizzük, így kérjük, az iratokat tartsák maguknál.

Kártyás, illetve SZÉP kártyás fizetésre idén is van mód. 

Jelentős megtakarítás a bérletvásárlással

Ha egy felnőtt szurkoló mind a 22 hazai alapszakasz mérkőzésre vásárlol meccsnapon belépőjegyet az A,D,E szektorok valamelyikébe, akkor 50.600 forintot fizet. Ezekben a szektorokban a bérlet 30.000 forintba kerül, a 20.600 forint különbözet pedig közel 9 mérkőzést jelent, így a bérlet közel 40%-os kedvezményt biztosít az Erste Liga alapszakaszára. Ezen a 9 alapszakasz mérkőzésen felül minden további felkészülési, Magyar Kupa és rájátszás mérkőzés ingyenesnek tekinthető.

Belépőjegyek

Az idei szezonban is él online jegyvásárlási rendszerünk, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is. (A miskolcivsz.hu oldalon kényelmi díj megfizetése nélkül lehet vásárolni, a jegy.hu oldalon kényelmi díjat számíthat fel a szolgáltató). Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben a jegyet nem szükséges kinyomtatni.

Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a helyszíni jegypénztárban történő vásárlásra is, azonban az idei szezontól a meccsnapi jegyek drágábbak, mint az elővételes jegyek, így mindenkinek javasoljuk az online elővételes jegyvásárlást a mérkőzések előtti napokban!

6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.

Aki a VIP jegytípust választja ingyenesen parkolhat a lezárt VIP parkolóban, a C szektorból tekintheti meg a mérkőzést, amely során a VIP teremben korlátlan étel és italfogyasztásra lesz lehetősége.

Hazai felkészülési mérkőzések

2023. szeptember 9. 17:00, Miskolci Jégcsarnok   
DVTK Jegesmedvék - DAB

2023. szeptember 20. 18:00, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - UTE

Erste Liga 1. forduló

Szeptember 29. péntek, 18:30 Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - DEAC

Teljes menetrend