Összefoglaló 2023. október 31., kedd

DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák 2-2

Kedden este a Magyar Kupa harmadik fordulójának első mérkőzését játszotta a DVTK Jegesmedvék és a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. Steve Kasper együtteséből több fontos játékos is hiányzott, a fiatal játékosok pedig jól éltek a lehetőséggel. A vezetést a 18 esztendős Csiki Hunor szerezte meg, majd Dostalek egyenlítő gólja után a szintén 18 esztendős Makai Miklós talált a kapuba. A hajrában a vendégek újra egyenlítettek, így a felek 2-2-es állásról kezdik meg a visszavágót november 21-én.

DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák 2-2


Magyar Kupa
3. forduló, 1. mérkőzés

2023. október 31. 18:30

DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák 2-2 (1-0, 1-1, 0-1)

Miskolci Jégcsarnok, 640 néző, játékvezetők: Dósa Krisztián, Juhász Gábor, Kolláth Bence, Szabó Dávid

DVTK Jegesmedvék: Voris (Gratzl) - Szathmáry, Szirányi, Esteves, Lövei, Razumnyak - Hill, Szalay, Kuleshov, Páterka, Mattyasovszky - Vojtkó, Shkrabov, Makai, Miskolczi, Trozsák - Fazakas, Pecsét, Őri, Csiki, Farkas vezetőedző: Steve Kasper

Dunaújvárosi Acélbikák: Kovács (Tóth) - Varga, Maarnela, Somogyi, Lorraine, Hadzinikolic, Svars, Ahonen, Dostálek, Károly, Sillanpaa, Léránt, Sysak, Szalma, Koskinen, Elomaa, Blomberg, Pinczés, Nemes, Strenk, vezetőedző: Niko Eronen

1-0 05:45 Csiki
1-1 17:17 Dostalek (Varga, Elomaa)
2-1 32:22 Makai (Vojtkó)
2-2 53:54 Koskinen (Elomaa, Szalma)

 

 

 

Értékelés

Steve Kasper: Szerintem jók az esélyeink a továbbjutásra. Mind a két csapat kemény csatát vívott meg ma. Ők azt fogják mondani, hogy fáradtak voltak, én ezt nem használom kifogásnak, mi is fáradtak lehetünk. Nekünk van pár sérültünk, én sem akarom ezt kifogásnak használni. Öt-hat játékos is csatlakozott hozzánk az akadémia U21-es csapatából. Minden meccs egy tanulási folyamat és minden alkalommal jobbak leszünk, ahogy folytatódik a szezon egyre jobbak leszünk.

Niko Eronen: Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Az ellenfél nagyon nehéz helyzetekbe hozott minket az első tíz percben, mi pedig túlélési módba kapcsoltunk. Örülök, hogy ezt követően nem pánikoltunk, védtük a pálya közepét a kapusunk pedig megoldotta a többi feladatot. Az első harmad után egyre jobban megérkeztünk a meccsbe. A sok utazás után ez érthető, az elmúlt 4-5 napban sokat utaztunk, majd ismét útra keltünk erre a mérkőzésre. Összességében örülök annak, amit láttam ma a csapattól. Jó helyzetből várhatjuk a hazai folytatást.

A mérkőzés felvétele

 

 

A játéknap további eredményei

FTC-Telekom - FEHA19 3-2
UTE - DEAC 1-2