Beharangozó 2023. december 1., péntek

Hasznos információk a dupla meccs előtt

December 3-án újra dupla meccsel várjuk a szurkolókat a DVTK Sportligetben! Férfi labdarúgóink 15 óra 15 perctől a Zalaegerszeget fogadják a DVTK Stadionban, míg női kosárlabdázóink 17 óra 30 perctől a Győrt látják vendégül a DVTK Arénában. Összeszedtünk minden hasznos infót a meccsekkel kapcsolatban. Minden gyermek, aki kilátogat a DVTK - ZTE mérkőzésre, egy DVTK csokit kap ajándékba! Keresd a Mikulás sátrát a napos oldali lelátó alatt!

Hasznos információk a dupla meccs előtt

OTP Bank Liga 15. forduló

2023. december 3., vasárnap
15:15 Diósgyőri VTK - Zalaegerszegi TE FC (Jegyek)

Tippmix Női NB I. A csoport 7. forduló

2023. december 3., vasárnap
17:30 DVTK HUN-Therm - SERCO UNI Győr (Jegyek)

A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a DVTK Aréna recepcióján, valamint online a jegy.dvtk.hu és a dvtkarena.jegy.hu oldalon is megvásárolhatók.

Gyere, szurkolj nekünk mind a két meccsen! Ne feledd, számít, ha itt vagy!

Parkolás

A DVTK Stadion déli parkolója 16 óráig lezárásra kerül azért, hogy azoknak is maradjon szabad parkolóhely, akik kizárólag a 17 óra 30 perckor kezdődő kosárlabda mérkőzésre érkeznek. A többi parkoló a megszokott módon várja a szurkolókat. 

Találkozz a Mikulással!

Minden gyermek, aki kilátogat a DVTK - ZTE mérkőzésre, egy DVTK csokit kap ajándékba a Mikulástól és segítőitől. A Mikulás sátra a Napos oldali lelátó alatt, a nyolcas büfénél található. 

A csapadékos, téliesre fordult időjárásra való tekintettel ugrálóvárak és céllövő kapuk ezúttal nem lesznek felállítva. 

Keresd Diós György vitézt a meccsek előtt! 

A DVTK - ZTE és a DVTK HUN-Therm - Győr mérkőzések előtt is találkozhatnak szurkolóink a klub kabalafigurájával, Diós György vitézzel.

Happy Hour a Habos oldalban

A Habos oldal söröző 13.45 és 14.45 között ismét Happy Hour várja a drukkereket.

Sunnywood Farms italokkal kedveskedik a HELL Energy

A DVTK egyik főszponzora, a HELL Energy a DVTK - ZTE mérkőzést követően, a stadionból való kilépéskor vadonatúj termékcsaládjával, a Sunnywood Farms italaival fog kedveskedni a diósgyőri szurkolóknak.

A Sunnywood Farms italok november közepétől érhetőek el a hazai üzletekben. Praktikus és végtelenszer újrahasznosítható alumíniumdobozos kiszerelésben, magas tejtartalommal, kiváló összetevők felhasználásával készülnek világszínvonalú gyárukban, Szikszón. A Sunnywood Farms csoki-, vanília-, és eperízű italai amellett, hogy tartósítószer-és mesterséges színezéktől mentesek, magával ragadó ízélményt is nyújtanak.

Mazsorettekel és adventi finomságokkal készül a DVTK Aréna

Érkezik a DVTK Arénába az idei Mazsorettsport Világbajnokságon 7 darab első helyezést szerző, Nívó Díjjal rendelkező Miskolci Mazsorett Együttes, ők fogják emelni a hangulatot a meccs kezdete előtt fél órával és a mérkőzés közben is feltűnnek.

Ezenkívül egy új adventi meglepetés finomsággal készül a Kisgergely Cukrászda, amelyet kizárólag a DVTK szurkolói vásárolhatnak meg a DVTK Aréna büféjében.

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Zalaegerszeg rangadón is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak.

A vasárnapi mérkőzés félidejében a VIP szektorban is találkozhatnak szurkolóink a Mikulással és segítőivel. 

A kisgyermekkel érkező családokat ezúttal is gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre váltott a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Rásegítő villamosjáratok indulnak

Az MVK Zrt. is készül a vasárnapi mérkőzésekre. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közlekedési cég rásegítő villamosjáratokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

December 3-án, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés, 7 és 15 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. 

A rásegítő 1AV villamos a Régiségvásár miatt ezúttal a Malomszög utca megállóhelyről indul 14:31-kor. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon.

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!