A Csobaji Általános Iskola sportszeretetével és a versenyeken való részvételével hívta fel magára a figyelmet, így még az ünnepek előtt a DVTK multisport programja is ellátogatott hozzájuk.

- Szerettünk volna egy kis örömet szerezni az ünnepek előtt a sporton keresztül, és segítséget nyújtani, mind szakmailag, mind eszközök által - kezdte Pallai Sárréti Rita multisport koordinátor. - Rengeteg kis sportoló és családja érezte magáénak a jó cselekedetet és támogatta a csobaji gyerekeket. Multisport csoportvezetőink pedig tartalmas és játékos foglalkozást követően adták át a különböző meglepetéseket. Remélhetőleg tovább mélyítettük a sport szeretetét, ami mellett meséltünk a sportból adódó lehetőségekről is, ami különösen fontos az olyan térségekben, ahol a kiugrási lehetőség nagyon alacsony. Köszönjük, hogy óriási szeretettel és kedvességgel vártak minket, reméljük, hogy jó élményt tudtunk szerezni!

A sportos délutánon nem csak a Csobaji Általános Iskola diákjai, hanem az óvodások is kaptak apró sportos és DVTK-s ajándékokat.