Összefoglaló 2024. március 29., péntek

NB III.: A REAC otthonába látogat a DVTK II. F4R

Húsvét vasárnap vendégként lép pályára az Észak-Keleti csoportban a DVTK II. F4R csapata. Szamosi Tamás együttese a REAC vendégeként igyekszik a három pontot megszerezni. A mérkőzésen 14 órakor indul útjára a labda.

NB III.: A REAC otthonába látogat a DVTK II. F4R


NB III., Észak-Keleti csoport, 22. forduló

2024. március 31., vasárnap
14:00
REAC - DVTK II. F4R

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - Mindkét csapat hasonló cipőben jár. Nekünk és a REAC-nak is égetően szüksége van a pontokra. Emiatt egy parázs hangulatú, jó meccsre számítok vasárnap. Nagyon szeretnénk végre eredményesek lenni, mert az elmúlt fordulók nem a tervek szerint alakultak. Fiatalok vagyunk, ezért hullámzó a teljesítményünk, de csapatszinten rengeteget léptünk előre. Egyedül a kapu előtti határozatlanságunk miatt maradnak el a gólok. A csapat azonban nagyon jól dolgozik, bennünk van, hogy ez a tendencia bármikor megfordul. Akár már a REAC vendégeként is megeshet. 

Játékos várakozás

Ferencsik Soma: - Nagyon várjuk már ezt a találkozót, mert idén még nem sikerült meccset nyernünk és mindenki nagyon éhes már a győzelemre. Úgy érzem, a héten kellőképpen felkészültünk a REAC-ból és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elhozzuk idegenből a három pontot. Mindenkiben megvan a bizonyítási vágy így reméljük, hogy sikerül megnyerni ezt a nagyon fontos mérkőzést.

A bajnokság állása
Hírek a DVTK II. F4R-ről

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 22. fordulójának menetrendje

2024. március 30., szombat
15:00
Karcagi SE - DVSC II.

2024. március 31., vasárnap
11:00
Újpest FC II. - Putnok FC
11:00 Kisvárda Master Good II. - Facultas-Tiszafüredi VSE
14:00 REAC - DVTK II. F4R
14:00 FC Hatvan - Evolution Hungary-Cigánd SE
14:00 DEAC - Sényő FC Selyem-Ber
14:00 Salgótarjáni BTC - Eger SE
16:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Gyöngyösi AK