Kedves Szurkolók, Futballedzők, Labdarúgók és Bencéért aggódók!

Megható és szívet melengető az az együttérzés és tenni akarás amit folyamatosan érzékelünk fiam, Bence betegségének diagnosztizálása óta.

Felsorolni is hosszú, hogy mennyien keresik és látogatják Bencét a kezdetektől fogva, köztük több játékos, vezető és edző. Külön kiemelni nem akarok, de nem is tudnék senkit, azonban ahogyan a DVTK család egésze felsorakozik a fiam mögé, az különleges és erőt adó érzés mindannyiunk számára. A vezetők és edzők folyamatos érdeklődését csak a szurkolók szervezett akciói múlják felül.

A szeretet kifejezésének igen szép módját választották a diósgyőri játékosok, amikor az Újpest elleni meccs végén a győzelmüket Bencének ajánlották. Az összefogás azonban nem állt meg a város határain belül, hiszen több településen csatlakoztak a szervezett véradásokhoz, valamint az ellenfelek is megmutatták a sport lényegét együttérzésük kifejezésével. Nagy erőt ad mindez Bence számára a betegség ellen vívott igen kemény küzdelemben.

Köszönet a sok véradónak, köszönet az anyagi támogatásért, amit nemcsak a diósgyőri klubtól és szurkolóktól kaptunk, hanem még az ország másik felén, Pakson, Székesfehérváron is rendeztek gyűjtést. Ezeket nem kértük, mégis jött az önzetlen segítség. Reméljük, hogy Bence gyógyulása nem fog rendkívüli anyagi kiadásokkal járni és így lehetőségünk lesz a pénz jelentős részét továbbutalni a még inkább rászoruló beteg gyermekek számára.

Köszönettel:
Rakaczki János és családja

Hajrá Diósgyőr!