Kiri mindent tud a magyar labdarúgásról és a hazai élvonal csapatairól. A DVTK csütörtöki edzésén pedig azt is bebizonyíthatta, hogy nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is otthonosan mozog a foci világában.

Kiri a DVTK stábjával (Fotó: Éliás András)


Bekő Balázs barátként fogadta a DVTK-mezben érkező Kristófot a klub székházában a mai edzés előtt, ami nem meglepő, hiszen már Kecskeméten is tréningeztek együtt. Egy rövid beszélgetést követően a srácok kifutottak az edzőpályára, ahol Kiri is bekapcsolódott az gyakorlásba.

Bemelegítésként a mester és ifjú tanítványa egy jó hangulatú passzolgatással kezdett, majd Miroslav Grumić és Németh Milán társaságában különböző kapu előtti szituációkat gyakoroltak a tréning folyamán.


Bekő Balázs nagyon elégedett volt Kristóf teljesítményével, aki az edzés után az öltözőben a csapattal együtt pizzázással ünnepelhette Antal Botond születésnapját.

- Nagyon örülünk, hogy létrejöhetett ez az edzés. Kristófnak szenvedélye a futball ez ma is jól látszott, hiszen az egész edzésen mosolygott. Eddig mindenhol nagyon kedvesek voltak vele és rendkívüli módon élvezte a tréningeket. Számára ez óriási dolog, hiszen reggeltől estig a foci tölti ki minden percét. Nincs olyan játékos, akit ne ismerne a magyar élvonalból. Minden vágya, hogy egy napon valamelyik klubnál dolgozhasson. Bízunk benne, hogy sikerül elérni az álmait - mondták el Kristóf szülei.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!