Összefoglaló 2020. szeptember 4., péntek

DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 4-1

Fél év kihagyás után győztes mérkőzésen térhettek vissza a Miskolci Jégcsarnokba a DVTK Jegesmedvék szurkolói. A MAC HKB Újbuda elleni felkészülési meccsen Mikko Pukka szerezte meg a vezető találatot, amire a második harmadban válaszoltak a vendégek. Szűk nyolc perccel a találkozó vége előtt Lövei Dávid juttatta ismét vezetéshez csapatát, majd Karol Csányi két góllal tette magabiztossá a sikert.

DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 4-1


Felkészülési mérkőzés

2020. szeptember 4. 18:00

DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 4-1 (1-0, 0-1, 3-0)

Miskolci Jégcsarnok, 790 néző, játékvezetők: Kormos Dávid, Juhász Gábor, Mokrai Ádám, Herczeg Levente

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Rajna) - Pukka, Kiss D., Wehrs, Szirányi, Gőz, Vojtkó, Láda - Rokaly, Vas, Osterberg, Csányi, Galanisz, Magosi, Ritó, Miskolczi, Révész, Odnoga, Lövei, Farkas, Galajda, Vezetőedző: Dave Allison

MAC HKB Újbuda: Bálizs (Farkas) - Pozsgai, Dóczi, Sofron, Nagy, Schlekmann, Jászai, Macaulay, Orban, Kreisz, Terbócs, Csollák, Bugár, Kedves, Majoros, Lőczi, Garát, Tornyai, Molnár, Ritter, Strenk, Vezetőedző: Kangyal Balázs

1-0 06:18 Pukka (Kiss D.)
1-1 38:58 Orban (Terbócs, Kreisz)
2-1 51:54 Lövei (Ritó)
3-1 54:58 Csányi (Magosi)
4-1 58:12 Csányi (Galanisz, Magosi)

Dave Allison: Úgy gondolom, hogy a játékosaink odatették magukat, az első harmadunk igazán jó volt. A másodikban kissé visszavettünk, de ezt követően a srácok meg tudtak újulni és győzelemre törően játszottak. Keményen játszottak és egymásért küzdöttek. Tetszik a csapatom, sokat beszéltünk már róla, hogy mindenki fontos tagja a csapatnak. Lövei szerezte a győztes gólt, aki a negyedik sorban kezdte a meccset, majd egy emberelőny miatt megkapta a lehetőséget és élt vele, győztes gólt szerzett. Erre van szükségünk, mindegy, hogy melyik sorban kapsz szerepet, ha a jégen vagy, akkor elsősoros játékos vagy.

Kangyal Balázs: Hasznos mérkőzésen vagyunk túl, köszönjük a meghívást, a felkészülésünket nagyban segítette. Voltak időszakok a mérkőzésen belül, amikor kimondottan jó dolgokat csináltunk. Jó tükröt mutatott nekünk a meccs, hogy mi az amiben le vagyunk maradva, miben kell fejlődnünk, mi az amiben rendbe vagyunk. Ez mindig egy presztizscsata, még akkor is, ha nálunk 10-12 tizenkilenc éven aluli srác van. Nekik is nagy tanulsággal szolgált ez a mérkőzés. Ez is a célunk, hogy ilyen fiatal játékosokat erre a szinte fejlesszük fel, ahol egyébként már néhány játékos nálunk is tart.