Beharangozó 2023. november 8., szerda

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack

A DVTK Ongropack csapata újabb nehéz kihívás elé néz a hétvégi bajnoki fordulóban: a tavalyi pontvadászat ezüstérmese, a Swietelsky-Békéscsaba együttese látogat a DVTK Arénába. A piros-fehérek jelenleg pont nélkül állnak a bajnokságban és ezúttal nem ígérkezik egyszerű feladatnak az első egységek megszerzése. A találkozó szombaton 19 órakor veszi kezdetét.

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 5. forduló

2023. november 11., szombat (Miskolc, DVTK Aréna) 
19:00 DVTK Ongropack - Swietelsky-Békéscsaba

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Közvetítés

A Békéscsaba elleni találkozó élőben követhető a DVTK röplabda csapatának hivatalos YouTube csatornáján.

Jegy és bérlet információ

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 10 000 forint. Kedvezményes bérletek megvásárlására nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak. A személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik!

A jegyek és bérletek személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.

Kapunyitás: 18:00

Játékvezetők

A Swietelsky-Békéscsaba elleni találkozón - ahogy a legutóbbi, Vasas Óbuda elleni mérkőzésen is - Villás Tibor Richárd és Rácz Gábor párosa fújja a sípot.

Ellenfelünkről

Újabb nagy kihívás és nehéz feladat vár a DVTK csapatára a hétvégi összecsapáson. A  békéscsabaiak évek óta a női Extraliga egyik élcsapatának számítanak, a legutóbbi öt versenykiírásból négyet is a dobogón zártak - az egy szépséghiba is csak a koronavírus által félbeszakadt szezonnak köszönhető. Ugyanilyen sikeresek a Magyar Kupában is, négy ezüst az elmúlt öt év termése. A bajnokságban eddig a nemzetközi szereplés miatti halasztás okán három találkozón léptek pályára, ahol két győzelem mellett némi meglepetésre hazai pályán a FATUM-Nyíregyházától vereséget szenvedtek el, ezzel jelenleg a tabella negyedik helyét foglalják el.

A hétvége programja

2023. november 11. szombat

18:00 MÁV Előre Foxconn - Vasas Óbuda
19:00 FATUM-Nyíregyháza - UTE
19:00 DVTK Ongropack - Swietelsky-Békéscsaba

2023. november 12. vasárnap

18:00 Szent Benedek RA - KNRC

Tabella