Beharangozó 2023. október 26., csütörtök

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack. A röplabda női Extraliga harmadik fordulójában az előző körhöz hasonlóan újabb piros-kék csapat ellen lépnek pályára a DVTK röplabdázói, amikor is a címvédő Vasas Óbuda együttese látogat a DVTK Arénába a szombaton este 19 órakor kezdődő találkozón.

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 3. forduló

2023. október 28., szombat (Miskolc, DVTK Aréna) 
19:00 DVTK Ongropack - Vasas Óbuda

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Jegy és bérlet információ

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

Megéri bérletet váltani!

Biztosítsd be a legjobb helyet a DVTK Aréna lelátóján, hisz már az alapszakasz összes találkozója is kedvezményes áron tekinthető meg, de természetesen a bérletek az összes rájátszás és Magyar Kupa találkozóra is érvényesek!

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 10 000 forint. Kedvezményes bérletek megvásárlására nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak. A személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik!

A jegyek és bérletek személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.

Kapunyitás: 18:00

Játékvezetők

A Vasas Óbuda elleni találkozón Villás Tibor Richárd és Rácz Gábor párosa fújja a sípot.

Ellenfelünkről

Nem ígérkezik könnyű feladatnak az első győzelem megszerzése az idei pontvadászatban, hisz a Vasas Óbuda nem csak a bajnoki címvédőnek vallhatja magát, de a Magyar Kupában is ők ülnek a trónon. A bajnoki rajt is jól sikerült a fővárosiaknak, hisz két győzelemmel indultak a 2023/2024-es szezonban, a KNRC és az UTE együttesét győzték le 3:1 arányban. Idegenben még nem léptek idén pályára, a szombati látogatásuk alkalmával hagyják el először a hazai környezetüket. 

A hétvége programja

2023. október 27. péntek

13:30 MÁV Előre Foxconn - KNRC
18:00 Swietelsky-Békéscsaba - UTE

2023. október 28. szombat

17:00 FATUM-Nyíregyháza - Szent Benedek RA
19:00 DVTK Ongropack - Vasas Óbuda