Beharangozó 2024. április 2., kedd

Telt ház várható a szerdai DVTK - FTC kuparangadón

Már csak pár száz belépőjegy maradt a szerda esti DVTK - FTC MOL Magyar Kupa negyeddöntőre, így az előzetes várakozásoknak megfelelően telt ház várható, azaz a bérletesekkel együtt közel 12 ezren szurkolhatnak a helyszínen a szerda esti Diósgyőr - Ferencváros kuparangadón. A DVTK a mérkőzés előtt ezúttal is színes programokkal várja a családokat.

Telt ház várható a szerdai DVTK - FTC kuparangadón

MOL Magyar Kupa negyeddöntő

2024. április 3., szerda
20:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC (Tv.: M4 Sport)

A belépőjegyek névre szólnak

A mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a belépőjegyek névre szólnak, azaz név, születési hely és idő megadása kötelező. Az adatok helyességét és a kedvezményes jegyekre való jogosultságot a rendőrség és a biztonsági szolgálat munkatársai a belépésnél ellenőrizni fogják, ezért kérünk mindenkit ellenőrizze, hogy helyes adatok szerepelnek-e a belépőjegyén. A még elérhető belépőjegyek korlátozott számban a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. 

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A stadionon kívüli, 1-es kapucsoportnál található ingyenes családi programok 17 óra 30 perckor kezdődnek és 19 óra 30 percig tartanak.

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny (A HELL Energy támogatásával)

Gyere hamarabb a meccsre!

A DVTK a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz és legyenek türelmesek, hiszen a belépőjegyeken szereplő adatok és a kedvezményes jegyekre való jogosultság szigorú ellenőrzése miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe. A DVTK Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 18 órakor nyílnak.

Környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!